Lattioiden hionta ja asennus alan ammattilaiselta kaikkialle Suomeen

Yhteydenotto

Metser Oy on lattioiden hiontaan erikoistunut rakennusliike. Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi lattioiden asennus- sekä kunnossapitotyöt alan kokeneen ammattilaisen toteuttamina. Toimimme joustavasti Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan, Hämeen sekä pääkaupunkiseudun alueilla sekä tarpeen mukaan myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi palvelulle!

Lattioiden hionta

Toteutamme lattioiden hiontaa ja kunnostusta sekä lattioiden kristallointia kattavasti eri materiaaleille. Lattiasta poistetaan hiomalla kulumat, porrastukset sekä likaantunut kerros noin 1–2 mm:n alueelta. Käytämme lattioiden kunnostukseen kehittämäämme omaa järjestelmäämme, jolla saadaan aikaiseksi hämmästyttävän kiiltävää jälkeä myös vaativissa ja erityisen kuluneissa kohteissa.

Kivilattioille, kuten luonnonkivi-, marmori-, sementti- ja betonilattioille, toteutamme HTC-timanttihiontaa, jolla lattiasta saadaan hohtavan kiiltävä mikroskooppisten timanttien avulla. HTC-hionta on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa kunnostaa kulunut kivilattia uudenveroiseksi. Katso video betonilattian HTC Superfloor -käsittelystä.

Saat kauttamme lisäksi seuraavat palvelut eri lattiamateriaaleille:

  • hiova timanttipesu

  • vanhojen pinnoitteiden poisto

  • erilaiset syväpuhdistavat pesut

  • hiova pesu ennen uutta pinnoitetta

  • uusien lattioiden suojakäsittelyt ennen käyttöönottoa

  • epoksityöt

  • erilaiset kunnostustyöt lattian ylläpitoon.

Tutustu referensseihimme

Käsittelemme muun muassa seuraavat lattiamateriaalit

Betonilattioiden hionta ja viimeistelytyöt

Betoni

Sementtityöt ja rakennuspalvelut

Sementti

Marmorilattioiden kunnostus, hionta ja kristallointi

Marmori

Luonnonkivilattioiden ja -pintojen kunnostus, hionta ja kristallointi

Luonnonkivi

Mosaiikkilattioiden ja -pintojen kunnostustyöt

Mosaiikki

Metser Oy asentaa muovimatot

Muovimatto

Lattioiden asennus

Tarjoamme palvelut myös eri lattiamateriaalien asennukseen. Asennamme ammattitaitoisesti lähes minkä tahansa lattiamateriaalin muovimatoista laattalattioihin. Toteutamme myös betonilattioiden kestävyyttä ja ominaisuuksia parantavat pinnoitukset hiertomassaamalla. Ota yhteyttä, kun haluat vaihtaa vanhan ja kuluneen lattian uuteen!

Tutustu myös rakennuspalveluihimme

Kysy lisää!

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää tarjoamistamme lattioiden kunnostuspalveluista. Laadimme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemallesi työlle. 

Metser Oy palvelee Teuvalta ja Porista käsin Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan ja koko muun Suomen alueella yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Yhteystiedot