Monipuoliset rakennuspalvelut koko Suomen alueella

Yhteydenotto

Metser Oy on luotettava ja asiantunteva pääurakoitsija rakennusprojektillesi. Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi remontointi- ja rakennuspalvelut vaivattomasti yhdellä yhteydenotolla. Yrityksemme toimipaikat sijaitsevat Teuvalla ja toimimme myös Porista käsin, mutta toimialueemme kattaa pääosin Etelä-Pohjanmaan ja Satakunnan alueet sekä Hämeen ja pääkaupunkiseudun. Palvelemme tilauksesta myös muualla Suomessa.

Lue lisää ja ota yhteyttä, niin tehdään remontointiunelmistasi totta!

Pääurakoitsija ja työmaavalvonta rakennusurakallesi

Toimimme pääurakoitsijana yli 30 vuoden kokemuksella erilaisissa julkisten kohteiden kunnossapitoon ja saneerauksiin liittyvissä rakennusurakoissa. Johdamme työmaata luottamuksellisesti ja pidämme huolta töiden etenemisestä asiakkaan kanssa sovittua aikataulua sekä budjettia noudattaen. Hoidamme kaikki työmaan lainmukaiset ilmoitukset viranomaisille määräaikoihin mennessä. Saat kauttamme tarvittaessa myös laadukkaan työmaavalvonnan sekä erilaiset rakentamiseen ja remontointiin liittyvät konsultointipalvelut.

Lue lisää yrityksestämme

Kaikki tarvitsemasi palvelut kauttamme

Laajan ja monipuolisen, eri alojen ammattilaisista koostuvan yhteistyökumppanien verkostomme ansiosta saat meiltä kaikki rakennustyömaallasi tarvittavat palvelut. Toteutamme muun muassa katto- ja ikkunatyöt, timpurintyöt laatoituksineen, märkätilojen remontoinnit, runkotyöt, valutyöt, sähkö- ja LVI-työt sekä erilaiset pintaremontit. Palveluihimme kuuluu lisäksi eri lattiamateriaalien kunnostustyöt, hionnat, kristalloinnit sekä asennukset.

Lue lisää lattiapalveluista

Rakennuspalvelumme sisältävät muun muassa:

  • maalaustyöt, tasoitetyöt, koristepinnat

  • timpurintyöt, laatoitukset

  • portaiden kunnostukset

  • pesuhuone- ja saunaremontit

  • runkotyöt, levytykset

  • katto- ja ikkunaremontit

  • valutyöt

  • sähkö- ja LVI-työt

  • lattioiden hionta- ja asennustyöt.

Tutustu referensseihimme

Pyydä tarjous urakallesi

Metser Oy tarjoaa rakentamisen ja remontoinnin palvelut asiakaslähtöisesti ja luottamuksellisesti – tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Pääurakoitsijanasi pidämme huolen tarpeidesi ja toiveidesi täyttymisestä sekä siitä, että lopputulos on suunnitelmien mukainen. 

 

Ole meihin yhteydessä ja pyydä kustannustehokas tarjous urakallesi!

Yhteystiedot